Ilmoittautuminen

Yksittäisliput verkkokaupasta alla olevien painikkeiden kautta, ryhmätilaukset alla olevalla lomakkeella.

Jeff Manion Suomessa 7.2.2018  (puhe englanniksi, simultaanitulkkaus saatavilla suomeksi)  Hinta 65 € Osta lippu

Vaasa 16.–17.2.2018 (ruotsiksi ja suomeksi) Osta lippu

Tampere 9.–10.11.2018 (suomeksi) Osta lippu

Oulu 23.–24.11.2018 (suomeksi) Osta lippu

Helsinki 23.–24.11.2018 (suomeksi) Osta lippu

 

Ilmoittautumisesi on sitova. Kirjaa erityisesti maksajan yhteystiedot, jos maksaja on eri henkilö/yhteisö kuin ilmoittautuja. Nopea ilmoittautumisaika koskee sekä ilmoittautumista että maksamista. Pari viikkoa ennen konferenssia saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoa konferenssista.

Kaikista GLS-konferensseista tehdään DVD-tallenteita ja otetaan valokuvia tiedottamistarkoituksiin. Ilmoittautuessasi annat WCA:lle ja sen suomalaiselle edustajalle luvan käyttää kuvaasi tiedotustoiminnassaan.

HinnatPeruutusehdotEhdot: Lapset

Hinnat GLS Vaasa 16.–17.2.2018

Yksittäisvaraus                   150 €
Opiskelija                            95 €
Ryhmä (väh. 5 henkeä)      130 €
Ryhmä (väh. 10 henkeä)    120 €

Hinnat GLS 2018 (Tampere, Helsinki, Oulu)

Yksittäisvaraus                   120 €
Opiskelija                            90 €
Ryhmä (väh. 5 henkeä)      110 €
Ryhmä (väh. 10 henkeä)    100 €

Hinta voimassa 31.12.2017 asti.

Hinnat ovat hintoja/henkilö. Opiskelijahinnat voimassa ainoastaan yksittäisvarauksissa. Ilmoittautumiset laskuttaa Päivä Osakeyhtiö. Hinnat voimassa Helsingin, Tampereen ja Oulun GLS-konferensseihin.

Peruutusehdot

Jos erityisten syiden takia joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen info@glssuomi.fi tai postitse osoitteeseen GLS / Päivä Osakeyhtiö, Sairaalankatu 5–7, 33100 Tampere.

Veloitamme kaikista peruutuksista 12 € toimistokuluja. Mikäli peruutus tapahtuu alle kuukausi (30 päivää) ennen tapahtumaa, palautetaan konferenssimaksusta 50 %. Jos joudut perumaan osallistumisesi sairauden takia, palautamme lääkärintodistusta vastaan koko konferenssimaksun.

Maksetun konferenssi-ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle ilman erityiskustannuksia ilmoittamalla uudet yhteystiedot sähköpostilla info@glssuomi.fi tai postitse osoitteeseen GLS / Päivä Osakeyhtiö, Sairaalankatu 5–7, 33100 Tampere.

Ehdot: Lapset

Vaikka perheet ovat meille tärkeitä, tapahtumassa ei valitettavasti ole lastenhoitomahdollisuutta, eikä lapsia voi tuoda konferenssiin. Jos ilmoitat muita osallistujia, joilla on pieniä lapsia, välitä tämä tieto myös heille.

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmäilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että yhdestä seurakunnasta/yhteisöstä ilmoittautuu samalla kertaa vähintään viisi henkilöä. Huom: Ryhmäalennus annetaan vain samaan aikaan ilmoittautuneille ryhmän jäsenille. Koko ryhmän osallistumismaksu maksetaan ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat ilmoittaa/varata kerralla enemmän paikkoja esimerkiksi seurakunnallesi, ilmoita tällöin yhteyshenkilön nimi, osallistujien määrä, sähköpostiosoite ja laskutusosoite. Päivä Osakeyhtiö laskuttaa osallistumismaksut. Osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet voi tässä tapauksessa ilmoittaa myöhemmin. Syksyn GLS-konferensseihin ryhmän osallistujien tiedot tulee toimittaa osoitteella info@glssuomi.fi 1.10.2018 mennessä.