Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
HUOM! Tampereen GLS-konferenssi 15.-16.3.2024 järjestetään pelkästään live-tapahtumana. Ei striimausta, ei hubeja!

Syksyn konferenssin osalta mietimme vielä vaihtoehtoja. Otamme toiveet huomioon suunnitellessamme tulevaa tapahtumaa. Olisiko hubeille ja striimaukselle tarvetta?

Osallistu paikalliseen hubiin

Vuoden 2023 maaliskuussa järjestettävään tapahtumaan voi osallistua myös paikallisten hubien kautta. Seurakunta, järjestö tai paikallinen vastuunkantajajoukko voi järjestää oman hubin. (Mini)hubiin voi osallistua enintään 10 henkilöä ja megahubiin sitä suurempi joukko.

Paikallisen järjestäjän vastuulla on tilojen, tekniikan ja osallistujien hankkiminen. Tekniikkaan riittää kannettava tietokone hyvällä nettiyhteydellä, äänentoisto ja mahdollisuus näyttää kuva isolta TV-ruudulta tai videotykillä valkokankaalle. Esitystä varten ei tarvitse hankkia erityisiä ohjelmia vaan siihen riittää ajantasalla oleva nettiselain.

Paikallinen järjestäjä voi järjestää myös ruokailun ja kahvitukset tai paikallista ohjelmaa päivän päätteeksi.

Seinäjoella valmisteltiin hubia vuoden 2022 GLS:ään ja täältä voit lukea valmistelijoiden mietteitä.

Paikkakunnat joilla hubi järjestetään

Tähän alle päivitetään listaa paikkakunnilla järjestettävistä avoimista hubeista. Jos haluaisit osallistua hubiin, mutta alla olevassa listassa ei löydy paikkakuntaasi, kannattaa ottaa yhteyttä paikallisiin seurakuntiin. Ehkä joku seurakunta innostuisi paikallisen GLS-tapahtuman järjestämisestä.

Haluatko järjestää paikallisen hubin?

Jos omalta alueeltasi ei löydy avointa hubia, on sellainen helppo järjestää itse. Voit järjestää hubin vaikkapa pienryhmäsi tai työtiimin kanssa ja nauttia GLS-tapahtumasta porukalla, ilman tarvetta matkustamiseen. Maailmalla järjestetyissä GLS-tapahtumissa on todettu, että hubissa puheiden katsominen on ollut mielekkäämpää ja antanut enemmän osallistujalle, kuin yksin kotona digitapahtumaan osallistuminen.

Hubin järjestämisen hinnat löydät etusivulta. Voit pyytää meiltä tarkemmat ohjeet Hubin järjestämiseksi sähköpostilla.

Hubin järjestäjän ohje

Tästä voit ladata tarkan ohjeen hubin järjestämiseen. Jos ohjeesta ei löydy vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lisätietoja saat sähköpostilla gls@paiva.fi tai 050 359 9194.