Global Leadership Summit

2022


Global Leadership Summit Suomi


Ilmoittautuminen

Yksittäisliput verkkokaupasta, ryhmätilaukset asiakaspalvelustamme.

Ilmoittautumisesi on sitova. Kirjaa erityisesti maksajan yhteystiedot, jos maksaja on eri henkilö/yhteisö kuin ilmoittautuja. Nopea ilmoittautumisaika koskee sekä ilmoittautumista että maksamista. Pari viikkoa ennen konferenssia saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoa konferenssista. rekisteri_ja_tietosuojaseloste_gls_suomi

Haluatko osallistua paikalliseen hubiin omalla paikkakunnallasi? Katso millä paikkakunnilla hubia ollaan tällä hetkellä järjestämässä ja ota yhteyttä kyseiseen järjestäjään. Voit järjestää hubin myös itse!

Kaikista GLS-konferensseista tehdään DVD-tallenteita ja otetaan valokuvia tiedottamistarkoituksiin. Ilmoittautuessasi annat GLN:lle ja sen suomalaiselle edustajalle luvan käyttää kuvaasi tiedotustoiminnassaan.

Hinnat GLS 2022 -konferenssiin

Digitapahtuma                 90 €
Livetapahtuma                 155 €
Hub                                    450 € + alv
Megahub                           900 € + alv

Live:
Opiskelija 95 €
Ryhmä (väh. 5 henkeä) 90 €
Ryhmä (väh. 10 henkeä) 85 €

Liput ovat henkilökohtaisia. Jokainen katsoja ostaa oman lipun, vaikka tapahtumaa katsottaisiin yhdessä paikassa. Yli 5 henkilön ryhmille suosittelemme hubia.

Peruutusehdot

Jos erityisten syiden takia joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen info@glssiirto.svl.fi tai postitse osoitteeseen GLS / Päivä Osakeyhtiö, Sairaalankatu 5–7, 33100 Tampere.

Veloitamme kaikista peruutuksista 12 € toimistokuluja. Mikäli peruutus tapahtuu 1.2.2022 jälkeen, palautetaan konferenssimaksusta 50 %. Jos joudut perumaan osallistumisesi sairauden takia, palautamme lääkärintodistusta vastaan koko konferenssimaksun. Force Majeure tilanteissa palautamme 50 % lippujen hinnoista.

Maksetun konferenssi-ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle ilman erityiskustannuksia kerran ilmoittamalla uudet yhteystiedot sähköpostilla info@glssiirto.svl.fi tai postitse osoitteeseen GLS / Päivä Osakeyhtiö, Sairaalankatu 5–7, 33100 Tampere 18.3.2022 mennessä.

Ehdot: Lapset

Vaikka perheet ovat meille tärkeitä, tapahtumassa ei valitettavasti ole lastenhoitomahdollisuutta, eikä lapsia voi tuoda konferenssiin paikalle. Suosittelemme tällöin etäosallistumista tapahtumaan. Jos ilmoitat muita osallistujia, joilla on pieniä lapsia, välitä tämä tieto myös heille. 

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmille suosittelemme ensisijaisesti oman hubin perustamista. Katso lisätietoja täältä.

Ryhmäilmoittautuminen (livetapahtumaan) tarkoittaa sitä, että yhdestä seurakunnasta/yhteisöstä ilmoittautuu live-tapahtumaan samalla kertaa vähintään viisi henkilöä. Huom: Ryhmäalennus annetaan vain samaan aikaan ilmoittautuneille ryhmän jäsenille. Koko ryhmän osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli haluat ilmoittaa/varata kerralla enemmän paikkoja esimerkiksi seurakunnallesi, ilmoita tällöin yhteyshenkilön nimi, osallistujien määrä, sähköpostiosoite ja laskutusosoite. Päivä Osakeyhtiö laskuttaa osallistumismaksut. Osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet voi tässä tapauksessa ilmoittaa myöhemmin. Kevättalven GLS-konferensseihin ryhmän osallistujien tiedot tulee toimittaa osoitteella info@glssiirto.svl.fi 1.3.2022 mennessä.