Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi -konferenssin teemana on LUOTTAMUS

"Rohkaisen lähtemään, sillä sinäkin tarvitset ja ansaitset jonkun paikan, jossa voit pysähtyä työtovereidesi, ystävien ja tuttavien kanssa miettimään omaa työtäsi. Tämä on se paikka." - Rovasti Arto Antturi -
Susanna Roitto


Lähetyssihteeri, Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

GLS on taivaan lahja!

Olen ollut nyt kahdesti Helsingin GLS-konferenssissa ja olen kokemastani todella vaikuttunut! Minusta sen pitäisi kuulua kaikkien seurakunnan työntekijöiden vuosiohjelmaan työtehtävästä riippumatta. GLS on dynaaminen ja innostava, sieltä saa käytännön ohjeita seurakuntatyöhön sekä kunnon työkaluja ihmissuhteiden solmukohtiin.

Suunnattu johtajille – siis meille kaikille

Vaikka GLS on suunnattu ensisijaisesti erilaisille johtajille, minulle on ollut löytö huomata olevani myös omalla tavallani johtaja, teenhän paljon työtä vapaaehtoisten seurakuntalaisten kanssa. GLS ammentaa johtamiskoulutuksensa suoraan Kristukselta ja pohjautuu Raamattuun. Minusta parasta ovat olleet keskustelut omien työtovereiden kanssa, jakaa heidän näkynsä ja siirtää saatua intoa ja tulta omaan seurakuntaan.

Tukea käytännön työhön

Yllättäen GLS on vahvistanut omaa rukouselämääni. Säännölliset rukoushetket ovat nyt tärkeä osa työpäiviäni. GLS:ssä ideoitu nuorten aikuisten Yläkerta on jo kokoontunut Kuusankoskella puolitoista vuotta; mukana on lahjakkaita muusikoita, hyviä puhujia ja sitoutuneita vastuunkantajia. Olemme näyttäneet joitakin GLS:n puheita DVD:ltä myöhemmin seurakuntalaisille ja GLS konferenssimateriaalina jaettujen työkirjojen ääreen olen palannut moneen kertaan.

Globaali ja paikallinen

GLS on globaali, yhteiskristillinen, tuore ja nuorekas – sen konsepti toimii! GLS on Pyhän Hengen täyttämä ja vahvasti hengellinen kokonaisuus, jossa kansainväliset puhujat lomittuvat paikalliseen ryhmätyöskentelyyn ja yhteiseen, suomalaiseen ylistykseen.