Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi -konferenssin teemana on LUOTTAMUS

"Rohkaisen lähtemään, sillä sinäkin tarvitset ja ansaitset jonkun paikan, jossa voit pysähtyä työtovereidesi, ystävien ja tuttavien kanssa miettimään omaa työtäsi. Tämä on se paikka." - Rovasti Arto Antturi -
Johannes Partanen


Tiimiakatemian menetelmäkehittäjä
Partus Oy:n hallituksen puheenjohtaja

GLS vaikutti minuun suuresti

GLS-konferenssi vaikutti minuun suuresti. Aistin sen sisällön edelleen. Jollakin tavalla nämä seurakuntien perustajat ovat hengenheimolaisiani. Yksittäisen seurakunnan johtaminen muistuttaa melko paljon Tiimiakatemian litteän organisaation ja verkoston johtamista. Olen suuresti kiitollinen niille, jotka kutsuivat minut GLS-konferenssiin. Kuulun maailmanlaajuiseen 190 000 johtajan joukkoon.

Konferenssista jäi mieleeni muun muassa Houstonin yliopiston tutkimusprofessorin Brené Brownin esitys. Hän on uraauurtava häpeän, arvokkuuden ja rohkeuden tutkija. Brown totesi, että se, mikä tappaa rakkauden ihmissuhteissa, tappaa myös organisaatioita: häpeä, moite, petos, halveksunta ja pidättyvyys.

Epäonnistuminen on kuitenkin välttämätöntä, sillä ilman epäonnistumisia ei voi olla innovaatioita. Tämän tiesimme, ja siksi kehitimme Kultamunaus-kilpailun. Itsensä tuomitseminen on täysin hyödytöntä. On hyvä saada säännöllisesti köniin; silloin palautekin on kiinnostavaa. Ole rohkeista rohkein ensi viikolla!