Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
Tommi Mäki


Hankintapäällikkö ja yrittäjä, Seinäjoen GLS-ohjausryhmän puheenjohtaja

GLS:stä merkitystä työelämään

Tärkeintä, mitä GLS on antanut sinulle?

GLS on ollut minulle käänteentekevä. Olen löytänyt merkityksen työelämääni. Ensimmäisen GLS:n jälkeen hahmottelin työelämäni janan ja pohdin, mitä asioita olen oikeasti saanut aikaa, millä on ollut merkitystä. Suuri osa kiireestä on toki ollut tarpeellista mutta ei merkittävää. Olen tuon pohdinnan jälkeen pyrkinyt keskittymään merkittäviin asioihin. Näkökulma muuttui!

Miksi kannattaisi lähteä Seinäjoella järjestettävään GLS-konferenssiin?

Siihen kannattaa varata kaksi päivää arkielämästä oman työn tai palvelutehtävän vuoksi. Olet omalle tiimillesi tai yhteisöllesi, jota palvelet, vastuussa siitä, että teet merkittäviä asioita etkä vain pidä kiirettä yllä. Kannattaa pysähtyä kaikessa rauhassa pohtimaan omaa roolia ja tehtävää. Haluamme tuoda tämän maailmanluokan konferenssin lähellesija tehdä osallistumisen mahdollisimman helpoksi ja edulliseksi. Kannustan sinua osallistumaan ja pyytämään myös tiimisi tai ystäväsi mukaan. Olemme kokeneet hienoa yhteisyyttä ja ystävyyttä jo järjestelyjen aikana. Toivottavasti voimme konferenssissa välittää samaa intoa ja yhteyttä kaikillle osallistujille!

Kenen puheenvuoroa odotat eniten? Miksi?

Craig Groeschel on mielenkiintoinen, koska hänellä on uusi tehtävä maailmanlaajuisen GLS-organisaation johtajana. Toisaalta seikkailija Bear Grylls on mielenkiintoinen taustansa ja myös Jia Jiang näkökulmansa vuoksi. Vaikea kysymys, koska odotan kaikkia.