Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
Nina Vuorinen


Sosionomi-diakoni
Avopalveluyksikkö Espoon Ankkurin johtaja

Intoa ja eväitä työhön GLS:stä

Saavuin ensimmäiseen GLS-konferenssiin ilman suuria odotuksia – en oikeastaan tiennyt minne olin tulossa. Vaikka luentojen katsominen videolta oli uusi tapa toimia, pääsin siihen mukaan todella nopeasti. Kokemus oli itse asiassa varsin yhteisöllinen, etenkin kun työstimme tehtäviä yhdessä työpaikkani tiimin kanssa.

Eväitä itsensä johtamiseen

GLS-konferenssien hyöty omalle työlleni on ollut äärimmäisen tärkeä. Toimin työssäni monien eri ihmisten kanssa diakoniapalveluiden asiakkaista aina kaupungin päättäjiin saakka. GLS:n ansiosta olen oppinut ymmärtämään mm. priorisoinnin ja fokusoinnin tärkeyden. Olen myös oivaltanut kuinka jokainen meistä on johtaja – ainakin oman itsensä johtaja. GLS:stä olen saanut eväitä kurinalaisuuteen ja sitkeyteen, mistä on hyötyä varsinkin itsensä johtamisessa.

Viime vuoden konferenssista mieleeni jäi erityisesti John Ortbergin luento Jeesuksen vaikutuksesta historiaan. Oli suorastaan tajuntaa laajentavaa ymmärtää, kuinka Jeesuksen elämä mullisti maailman! Hänen vaikutuksensa näkyy edelleen kulttuurissamme laajemmin kuin osaamme edes ajatella.

Maailmaa muuttava into tarttuu

GLS-konferenssin luova ja idearikas ilmapiiri tarttuu helposti. On rohkaisevaa nähdä, kuinka kristityt ympäri maailman johtavat omalla paikallaan ja tekevät parhaansa. Emme todellakaan ole yksin, vaan osa maailmanlaajuista liikettä. Ja lähtiessämme liikkeelle Jumalan innoittamina voimme yhdessä muuttaa maailmaa!