Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
Ulla Saunaluoma


Toiminnanjohtaja
Kansan Raamattuseura

Lähden GLS:ään tiimini kanssa

GLS:n anti oli monella tavalla rikas; hyvä yhdistelmä johtajuuteen liittyviä käytännön näkökulmia ja Raamatun opetusta. Hengellistä työtä tekevät esimiehet eivät ehkä kiireittensä keskellä ehdi miettiä johtajuuttaan. GLS pysäytti minut tämän tärkeän asian äärelle. Siihen ohjasivat myös tehtävät, joita seminaarin aikana tehtiin.

Ajatusten vaihtoa yhdessä

Työyhteisöstämme lähti viime vuoden GLS-konferenssiin neljä osallistujaa. Se oli hyvä ratkaisu. Saimme heti luentojen jälkeen vaihtaa ajatuksia ja peilata kuulemaamme työpaikkamme arkeen. GLS kannusti pysähtymään johtajuudessa Jumalan eteen ja ohjaukseen. Siihenkin oli ohjelmassa varattu aikaa.

Osallistuimme GLS:ään ensimmäistä kertaa. Itse olin kuullut konferenssista aiemmin myönteistä palautetta usealta taholta.

Osa esimieskoulutusta

Tänä vuonna olemme Kansan Raamattuseurassa sopineet, että kaikki esimiehet voivat lähteä mukaan konferenssiin. Se on osa esimieskoulutustamme. Työyhteisössä on haastavaa viedä yksin läpi seminaarin löytöjä ja opetuksia. On parempi, että yhden sijaan moni saa saman kokemuksen, ja voimme yhdessä sopia asioiden siirtämisestä käytäntöön.

Konferenssissa esiin tulevat kulttuurierot voivat toki hämmentää; opetus- ja puhetyylit vaihtelevat maailmalla. Sen ei kannata antaa häiritä. Olennaista on paneutua varsinaiseen sanomaan, eikä ”heittää lasta pesuveden mukana”. Itse keskityn luennoilla siihen, mitä tämä opetus voisi tarkoittaa meillä käytäntöön sovellettuna.