Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
Riku Rinne


Koulu- ja nuorisotyöntekijä

Tarvitsemme uuden sukupolven

Uskon uuden nuoren sukupolven nousemiseen. Tarvitsemme uuden sukupolven nuoria johtajia. Miten voit olla samanaikaisesti nuori ja kokenut? Tämä on mahdollista vain koulutuksen kautta. Siksi olen halunnut mahdollistaa perustamani Come Home -tiimin nuorten osallistumisen GLS-konferenssiin.

Innostavaa opetusta nuorille

Nuorten osallistuminen tapahtumaan, johon osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa, on jo sinänsä erittäin merkittävä ja rohkaiseva kokemus. Tapahtuman aikana voimme keskustella ja kehittää omia toimintatapojamme, löytää yhteisiä päämääriä ja ratkaista ongelmia niin omassa kuin yhteisön elämässä.

Osallistuneet tiimimme nuoret olivat todella innostuneita kaikesta, mitä saivat oppia ja ymmärtää GLS:n kautta. He saivat laittaa omassa solujohtajuudessaan heti oppimansa käytäntöön.

Merkittävää on myös se, että GLS avaa mahdollisuuden keskustella asioista, jotka eivät muuten nousisi esiin.

Rohkeasti mukaan

Oman kokemukseni perusteella suosittelen jokaiselle kokeneelle ja kokemattomalle johtajalle ja johtajuudesta kiinnostuneelle GLS-konferenssia. Tämä tapahtuma voi antaa sinulle uuden suunnan Jumalan suunnitelmissa ja radikaalisti vahvistaa uskoasi tavalla, jota et voi odottaa. Nyt on uuden sukupolven aika tehdä rohkeita päätöksiä.