Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi -konferenssin teemana on LUOTTAMUS

"Rohkaisen lähtemään, sillä sinäkin tarvitset ja ansaitset jonkun paikan, jossa voit pysähtyä työtovereidesi, ystävien ja tuttavien kanssa miettimään omaa työtäsi. Tämä on se paikka." - Rovasti Arto Antturi -
Mika Falk


Nuorisotyön aluekoordinaattori
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

Uskalla kasvaa johtajana

Kirkon nuorisotyönohjaajien odotetaan usein olevan todellisia joka paikan höyliä. Hektiseen työpäivään voi hyvinkin kuulua toimintasuunnitelman laatimista, raamattuopetuksen valmistelua, nuorten kohtaamista ja vapaaehtoisten innostamista. Kaikessa tässä kysytään johtajuutta: kuinka johtaa itseään, omaa ajankäyttöään ja toisia ihmisiä. Johtajuuden merkitys seurakunnassa korostuu entisestään työn laajentuessa tai muutosten keskellä. On siis ensiarvoisen tärkeätä löytää tilanteita, jotka haastavat kasvamaan johtajana ja vievät työtä eteenpäin.

Opit käytäntöön oman tiimin kanssa

GLS-konferenssi on tuhti kaksipäiväinen annos johtajuutta ja rohkaistumista yhteisen tehtävän äärellä. Olen osallistunut siihen yhdessä Nuorten Maailman työntekijätiimimme kanssa. Konkarijohtajien ja pitkään seurakunnissa työskennelleiden pastorien opetukset ovat innostaneet, rohkaisseet ja haastaneet minua kehittämään omaa johtajuuttani. Antoisinta seminaarissa on kuitenkin ollut työstää oman työntekijätiimimme kanssa tapaamme tehdä nuorisotyötä. GLS on laittanut meillä Nuorten Maailmassa monia prosesseja liikkeelle. Miten käytämme aikaamme, johdamme muutosta tai vaikkapa delegoimme tehtävien sijasta auktoriteetin vapaaehtoistyöntekijöillemme.

Lähde mukaan GLS-konferenssiin kasvamaan johtajana!