Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi -konferenssin teemana on LUOTTAMUS

"Rohkaisen lähtemään, sillä sinäkin tarvitset ja ansaitset jonkun paikan, jossa voit pysähtyä työtovereidesi, ystävien ja tuttavien kanssa miettimään omaa työtäsi. Tämä on se paikka." - Rovasti Arto Antturi -
GLS hubin järjestelyt etenee Seinäjoella (19.1.2022)

GLS, eli Global Leadership Summit johtajuuskonferenssi järjestetään 25.-26.3 Tampereella. Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa mahdollista järjestää ja osallistua myös paikallistapahtumana. Yhtä tällaista hubia ollaan järjestämässä Seinäjoelle, jossa on kahtena edellisenä vuonna järjestetty ensin live-tapahtuma ja viime vuonna rajoitteista johtuen kansallinen digi-tapahtuma. Tänä vuonna kansallinen tapahtuma järjestetään Tampereella.

Seinäjoen Vapaaseurakunta päätti lähteä hubin järjestelyyn innostuneena edellisten vuosien kokemuksesta sekä Toivon Festivaalin, eli Vapaakirkon kesäjuhlien paikallistapahtuman innostamana. Ajatuksena on madaltaa lähialueen ihmisten kynnystä osallistua tapahtumaan. Seinäjoen järjestlyistä vastaavat Johtava pastori Ari Urhonen, aiempien vuosien tuottajana toiminut Tuulikki Kangasluoma ja järjestelyvastaavana toiminut Tommi Mäki. Tekniikasta tulee myös tänä vuonna Seinäjoella vastaamaan Juhani Virtanen, joka on toiminut kahden edellisen vuoden tekniikasta vastaavana tuottajana. ”Meille on helppoa aiempien vuosien kokemuksella ja hyvien tilojen vuoksi lähteä järjestämään seurakuntana paikallistapahtumaa niin suurena, kuin rajoitukset vain sallivat”, taustoittaa Tommi Mäki. Seinäjoen tiimi kannustaa myös muita seurakuntia lähtemään hubin järjestelyyn rohkeasti. Alle 10 hengen tapahtuma maksaa vain 450€+alv, joten sen voi helposti järjestää vaikka vain yhdellä tietokoneella ja videotykillä seurakunnan vastuullisten koulutuspäivinä suljettuna tilaisuutena, tai 900€+alv maksava ”Mega hubi” mahdollistaa seurakunnalle tuottavan tapahtuman järjestelyn. Tarvitaan alle 20 osallistujaa 70€ hinnalla, jolloin tapahtuma muuttuu myös seurakunnalle tuottavaksi. Tämä nähdään mahdollisuutena sekä paikallistapahtuman järjestäjälle, että kansallisen GLS:n näkökulmasta tapahtuman tunnettuvuuden laajentumisena myös sellaisille henkilöille, joiden ei ehkä tulisi muuten tapahtumaan lähdettyä. Osallistuja saa myös mahdollisten rajoitusten aikana osallistua ryhmänä tähän huippu kattauksen tarjoavaan tapahtumaan, jossa on korkean tason puhujia opettamassa johtamisesta kristillisestä näkökulmasta. Tänä vuonna tapahtumassa on myös kolme Suomalaista puhujaa: Eija-Riitta Korhola, Samppa Lajunen ja Aki Ruotsala.

Riskiä tapahtuman järjestämisessä ei ole. Mikäli Korona-rajoitteet jatkuvat, yhteen tuleminen ei onnistu, jokainen tapahtuman maksanut voi osallistua tähän kaksipäiväiseen tapahtumaan kotisohvalta oman päätteen kautta ja voi vielä katsoa puheita uudelleen kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen. ”Toivomme kuitenkin, että voisimme tulla yhteen ja kokea ryhmänä yhteisyyttä ja oppimista, koska se on tärkeä osa tätä tapahtumaa”, Ari Urhonen toteaa.

Tommi, Tuulikki ja Ari hubin suunnittelussa.

Katso lisää hubien järjestämisestä.