Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi -konferenssin teemana on LUOTTAMUS

"Rohkaisen lähtemään, sillä sinäkin tarvitset ja ansaitset jonkun paikan, jossa voit pysähtyä työtovereidesi, ystävien ja tuttavien kanssa miettimään omaa työtäsi. Tämä on se paikka." - Rovasti Arto Antturi -
Vuonna 1995 noin 250 seurakunnan johtajaa kokoontui South Barringtoniin Yhdysvaltoihin ensimmäiseen Global Leadership Summittiin. Seurakuntien johtajat kamppailivat erilaisten haasteiden kanssa ja tahtoivat vahvistua johtajuudessaan. Tuolloinen Willow Creek Community Church -seurakunnan johtava pastori Bill Hybels perusti GLS:n palvelemaan paikallisseurakunnan tarpeita.

Nykyään GLS:n yhteydessä olevat seurakunnat edustavat yli 90:ää tunnustuskuntaa 100 maassa. Vuosittain koulutuksiin osallistuu n. 190 000 ihmistä yli 15 000 seurakunnasta.

Koska GLS on vakuuttunut seurakunnan ratkaisevasta osasta Jumalan pelastussuunnitelmassa, olemme sitoutuneet palvelemaan seurakuntia ja niiden johtajia.

GLS Suomessa

Suomen ensimmäinen konferenssi järjestettiin vuonna 2006. Joka vuosi olemme kuulleet monia tarinoita siitä, miten Jumala on konferenssin kautta vaikuttanut yksittäisten ihmisten ja yhteisöjen elämään. GLS on omalta osaltaan vastannut Suomen kristillisen kentän tarpeeseen. Useat seurakunnat ja yhteisöt ovat tehneet konferenssista jokavuotisen opintotapahtuman, johon osallistutaan isolla joukolla.

Valtakunnallista GLS-työtä johtaa kansallinen ohjausryhmä puheenjohtajanaan Markus Österlund. Ohjausryhmän muodostavat eri seurakunta- ja järjestötaustoista tulevat kristilliset johtajat, jotka kantavat sydämissään näkyä johtajuudesta. Jokaisella paikkakunnalla, jossa GLS järjestetään, on lisäksi oma paikallinen ohjausryhmänsä.

Uskomme, että yhteisö muuttuu siinä määrin kuin sen johtajat muuttuvat. Vuosi vuodelta olemme kokeneet, miten Jumala on johdattanut konferenssiin juuri sellaiset puhujat, joiden opetus on ollut ajankohtaista meille Suomessa. Jokainen konferenssi on muodostanut kokonaisuuden, jossa pureudutaan asian ytimeen.