Global Leadership Summit

Seuraava GLS-konferenssi järjestetään pääkaupunkiseudulla 9.11.2024


Yhden päivän konferenssi

Ilmoittautuminen ja puhujat julkaistaan pian
photo_why_border

 

Global Leadership Summit (GLS) on kansainvälinen johtajuuskoulutus, joka kokoaa kristittyjä ympäri maailman kasvamaan omassa tehtävässään ja johtajuudessaan Kristuksen seurakunnassa. Vuosittainen kaksipäiväinen konferenssi tarjoaa innostavaa opetusta maailmankuuluilta johtajilta.

Yksi GLS:n motoista on: ”Paikallisseurakunta on maailman toivo”. Jokaisella seurakunnalla on oma osansa täytettävänä Jumalan pelastussuunnitelmassa. GLS-konferensseja järjestetään sitä varten, että seurakuntien johtajat pystyisivät varustamaan seurakuntiaan kasvamaan täyteen mittaansa.

Konferenssit toteutetaan videon välityksellä. Isolle kankaalle heijastetun videokuvan kautta osallistujat pääsevät mukaan aitoon tunnelmaan. Jokaisen puheen jälkeen on varattu aikaa pureutua syvemmälle opetukseen yhdessä muiden osallistujien kanssa. Tätä työskentelyä tukee myös konferenssityökirja.

GLS-konferenssin arvot

Tasokkuus, matala kynnys, edullisuus

Luennoitsijat valitaan huolellisesti välittämään älyllisesti tinkimätöntä sisältöä ympäristössä, joka laajentaa ajatteluamme ja suosii tiukkaa keskustelua. Konferensseja pidetään yli 1 475 kaupungissa eri puolilla maailmaa. Siksi niihin on helppo tulla, ja ne ovat edullisia. Siksi myös monet tiimit voivat osallistua ja kokea muutoksen.

Jokaisen johtajuudella on merkitystä

Jokainen saa ja voi vaikuttaa myönteisesti omaan yhteisöönsä ja maailmaan. Vaikutatpa missä tahansa — perheessä, koulussa, työpaikalla, kunnassa tai seurakunnassa — kun sitoudut kehittämään johtajuuttasi, jokainen ympärilläsi voittaa.

Häpeilemättömästi kristillinen

Aluksi konferenssi oli yksinomaan kristillinen. Nykyisin se houkuttelee kristittyjä kaikilta elämänaloilta. Riippumatta siitä, missä vaikutamme, Kristus-keskeisen johtajuuden kulttuuri voi muuttaa kotejamme, organisaatioitamme, yhteisöjämme ja maailmaa.

Paikallinen omistajuus, maailmanlaajuinen ulottuvuus

Isäntäpaikat, kuten seurakunnat ja monenlaiset muut organisaatiot saavat yhtäläisen varustuksen vaikuttaakseen niissä yhteisöissä, joita ne palvelevat. Olipa kyseessä sitten Los Angelesin lähiö tai kylä Vietnamissa, paikallisia osallistujia haastetaan parantamaan johtajuuttaan ja soveltamaan oppimaansa omassa kulttuuriympäristössään.