Global Leadership Summit

15.-16.3.2024 Tampere


Global Leadership Summit Suomi


Paikallisseurakunnassa on monenlaisia johtajia, virallisia ja epävirallisia, palkattua henkilökuntaa ja vapaaehtoisia, pappeja ja maallikoita. GLS:n järjestäjinä olemme vakuuttuneita siitä, kuinka ratkaisevasti johtajuus vaikuttaa seurakunnan elinvoimaisuuteen. Olemme huomanneet, että seurakunnan ydinjohtajien luonne, sitoutumisaste ja kyvykkyys vaikuttavat suuresti siihen, kuinka tehokkaasti seurakunta toteuttaa Jumalan antamaa tehtävää maailmassamme.

Uskomme seurakunnan vaikutuksen voivan toteutua parhaiten, kun sen Kristus-keskeiset johtajat ovat eturintamassa kasvattamassa ja johtamassa paikallisseurakuntia ja toimivat samalla tavoin myös yksityiselämässään, kotona, työssä ja vapaa-ajalla. Kun seurakunta toimii, Jumalan rakkaus ja huolenpito saavat virrata kauttamme ympärillemme, naapurustoihimme ja paikkakunnillemme.

Teemme joka vuosi parhaamme tarjotaksemme maailmanluokan johtajuuskoulutustapahtuman, joka haastaa, innoittaa ja palvelee seurakunnan johtajia ja vastuunkantajia. Tässä syytä miksi pitää GLS-konferensseja!